Konserwacja warzyw

Lokalizacja:
Daniec
Branża:
Przetwórstwo żywności
Stawka:
23-30.50 zł netto/godz.

Opis stanowiska

Praca na konserwacji warzyw, znana również jako praca w przetwórstwie owoców i warzyw, polega na przetwarzaniu i konserwowaniu surowców, takich jak warzywa, owoce i grzyby, w celu wytworzenia gotowych produktów. Stanowisko to wymaga obsługi maszyn i urządzeń, przestrzegania zasad higieny i bezpieczeństwa, a także dbałości o jakość i efektywność procesu produkcyjnego. 

Wymagania

Gotowość do pracy w systemie zmianowym.

Chęć do nauki i gotowość do pracy w zespole.

Odpowiedzialność i staranność w wykonywaniu obowiązków.

Przestrzeganie zasad higieny i utrzymywanie czystości w miejscu pracy. 

Dbałość o wysoką jakość surowców i produktów na każdym etapie procesu. 

Mile widziane

Doświadczenie w pracy w produkcji lub na podobnym stanowisku.

Umiejętność szybkiego przyswajania wiedzy i adaptacji do nowych warunków.

Znajomość podstawowych zasad BHP.

Oferujemy

Szkolenie na miejscu: zapewniamy wszelkie niezbędne instrukcje i szkolenia.

Komfortowe warunki pracy: czyste i bezpieczne miejsce pracy.

Komfortowe warunki zamieszkania i dojazd do pracy

Dobre zarobki: konkurencyjne wynagrodzenie i możliwość dodatkowych bonusów.

Dla naszych pracowników

Zgrany zespół i wsparcie na każdym etapie pracy.

Możliwości rozwoju zawodowego i awansu.

Stabilne wynagrodzenie i dodatkowe bonusy.

Bezpłatne zapewnienie odzieży roboczej.

Dla naszych pracowników: kompleksowa pomoc w legalizacji pobytu i dbanie o komfort ich pracy i życia.

Dlaczego warto pracować w APN?

Zaufały nam tysiące osób

Oferujemy pracę w wielu branżach, u nas możesz liczyć na elastyczne podejście do kandydata

Nasi pracownicy polecają pracę swoim znajomym

Mamy system poleceń pracowniczych – przyjemnie i wygodnie możesz zarabiać więcej

Dla Nas liczy się człowiek! Tworzymy przyjazną atmosferę

Scroll to Top